Reviews

27-12-2022
Begin december volgde ik een workshop bij Think Art. Tijdens de workshop gingen we een kunstwerk maken met intenties voor het komende jaar. Het was een heerlijke avond! Ik kon me er niet zo veel bij voorstellen dat ik het in me had om een heel creatief kunstwerk voor mezelf te maken. Ik ben namelijk echt een denker en daarnaast stel ik vaak hoge eisen aan mezelf. Maar het resultaat van mijn kunstwerk vind ik nog steeds verbluffend. Tinke weet een hele fijne sfeer te creëren waarin je kan zijn zoals je bent. Ze heeft me fantastisch door het proces heen begeleid, waardoor ik ook in staat was om zoiets creatiefs te maken. Een proces van durven en loslaten. Steeds keken we samen naar wat ik tot dan gecreëerd had en wat ik er zelf in zag en wat Tinke er in zag.  Het was een heerlijke avond uit mijn hoofd zijn en juist vanuit gevoel bezig te zijn. Het kunstwerk staat in mijn woonkamer te shinen en elke keer zie ik er weer andere dingen in terug.

Ellen 

17-12-2022 - Workshop Jaarboek 2023
Het was een inspirerende middag. Bedankt voor de inzichten. Ik ga volgend jaar enthousiast werken aan mijn nieuwe jaarboek!

Monique

13-12-2022
Als ik een kaart wil versturen vind ik vaak niet de kaart met de boodschap of afbeelding die past bij wat ik de ontvanger wil zeggen.  Samen met Tinke bedenk ik dan de juiste woorden. De super gave creaties van Tinke geven de kaart het juiste gevoel (of extra dimensie) om de kaart als een cadeautje te mogen versturen. Ik word er zelf ook altijd blij van!!  Er is zó veel te zien in de kaart, je zou hem zó in een lijstje kunnen plaatsen. 

Bedankt ook voor de snelle service! Een volgende keer weet ik je zeker weer te vinden.

Antoinette

19-07-2022
Vandaag mocht ik deelnemen aan de workshop 'Think Art meets nature'. Het was een ontzettend fijne dag. In de ochtend een mooie, rustige wandeling in de natuur om inzichten op te doen met Lucien als coach. In de middag aan de slag om een mooie creatie te maken onder begeleiding van Tinke. Door het creatief bezig zijn lukt het goed om het denken los te laten. Lucien en Tinke zijn integere, warme mensen waarbij je je meteen prettig voelt. Ik kijk uit naar een volgende workshop! 

Jessica

10-11-2018
Vandaag een workshop gevolgd bij Tinke. Het was een fijne middag. Eerst uitproberen van een aantal technieken, lekker dabberen! Daarna voor het echie. Tinke is warm en liefdevol in de begeleiding, ze kijkt naar wat een persoon nodig heeft, maar laat iedereen in zijn eigen waarde. Aanrader! 

Kim-Ly